søndag 19. januar 2014

Ull ras - igjen...

Får ikke rost ullstoffet nok føler jeg. Utrolig godt å sy i, og enda bedre å gå i!
For å unngå at ullgalskapen min tar overhånd og det ikke blir samlemani på ull, må jeg klippe i herlighetene avogtil. Da får jeg bedre samvittighet (og kan handle enda mer.....)

Bukse til minstemann i fantastisk herlig ullfrottè, som er ekstra tjukk og god. Kantet med ullribb, med strikk inni i livet. Traktoren kommer fra Hobbyvinyl, men snart kan jeg lage slike merker jeg også! Forsinket julegave til meg selv! Juhuuu!! Kjole i krinkelull, kantet med ulljersey. Krinkelullen er kjempe fin og var heldig å sikre med en bit av det lille de hadde i denne beige/grå melerte fargen. Skulle bare kjøpt enda mer....
Den lilla blomsten er strykestoffet S&S nettopp har fått inn. Fargene kommer best frem på bilde 2,3 og 4. Dog litt uklare.
Str 92 og tilsalgs
To varme stripe ulltrøyer i str 104. Begge er tilsalgs :)Tilslutt en singlet bare til meg!
Sydd i ull/silke fra Janus og pyntet med blonder fra samme sted!
Prøvedukken Sigrun er en litt smalere modell enn meg, så den sitter strammere og faktisk litt finere på  meg.Tilslutt en liten bukse til noen som vil ha den. Str 92. Tjukk og myk ullfrottè fra Janus. Pyntet med en søt liten ugle :)1 kommentar:

  1. Så mye fint du har sydd! Det gjør seg veldig med de strykemerkene på. Ull er gull! Jeg bestilte min første ladning fra Janus før jul og har såvidt startet opp produksjonen. Elsker den tykke ullfrottéen. Har sydd en (nesten) lik bukse til fireåringen, og den er helt super. Deilig barehagebukse.

    SvarSlett